Recept
« Terug naar recepten
Taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm
PT30M
Taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm
Een heerlijk taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartje van kreeft,hollandse garnalen en zalm te bereiden
Breng water aan de kook met zout en peper.Dompel daarin de kreeft gedurende 3 minuten.Neem hem eruit,laat hem even afkoelen en haal het vlees eruit.Snijd de zalm in kleine stukjes,snipper het uitje en snijd de bieslook fijn.Voeg deze ingrediënten samen en meng het geheel met de cocktailsaus.Snijd het kreeftenvlees in fijne stukjes en breng het op smaak met peper en zout.Breng ook de garnalen op smaak.Maak de sla aan met de balsamico-dressing.Gebruik een uitsteekring bij het opmaken van het gerecht.Maak drie laagjes van de kreeft,garnalen en zalm.Verwerk dunne schijfjes avocado tussen de laagjes.Bestrooi de avocado met wat zout en peper,voordat het volgende laagje erop komt.