Recept
« Terug naar recepten
Taartjes met ganzenlever en eekhoorntjesbrood
PT50M
Taartjes met ganzenlever en eekhoorntjesbrood
Een heerlijk taartjes met ganzenlever en eekhoorntjesbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
After
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taartjes met ganzenlever en eekhoorntjesbrood te bereiden
1. Bekleed de taartvormpjes met bladerdeeg.
2. Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snij het in stukjes. Leg die op de bodem.
3. Snij de ganzenlever in blokjes. Strooi ze over de bodem van de taart.
4. Klop de eierdooiers in een grote kom.
5. Voeg room en peper en zout toe en meng goed.
6. Giet de eierroommengeling over de taartjes.
7. Laat ongeveer 30 minuten bakken.
8. Schenk de After in een pan en laat indikken tot de helft.
9. Leg een taartje op elk bord en garneer met een scheutje after.
2. Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snij het in stukjes. Leg die op de bodem.
3. Snij de ganzenlever in blokjes. Strooi ze over de bodem van de taart.
4. Klop de eierdooiers in een grote kom.
5. Voeg room en peper en zout toe en meng goed.
6. Giet de eierroommengeling over de taartjes.
7. Laat ongeveer 30 minuten bakken.
8. Schenk de After in een pan en laat indikken tot de helft.
9. Leg een taartje op elk bord en garneer met een scheutje after.