Recept
« Terug naar recepten
taglatelle met boter en schapenkaas
PT15M
taglatelle met boter en schapenkaas
Een heerlijk taglatelle met boter en schapenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe taglatelle met boter en schapenkaas te bereiden
kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Rasp de pecorino op een grove rasp.giet de tagliatelle af en zet de pan daarna weer op zacht vuur.Voeg de boter toe en strooi de helft van de kaas erover.Laat de kaas en boter smelten terwijl je blijft roeren.Schep de pasta in 4 diepe borden maal er royaal zwarte peper over en bestrooi met de rest van de kaas.