Recept
« Terug naar recepten
Tagliatella met gerookte forel, doperwten (zie opm
PT30M
Tagliatella met gerookte forel, doperwten (zie opm
Een heerlijk tagliatella met gerookte forel, doperwten (zie opm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatella met gerookte forel, doperwten (zie opm te bereiden
kook de pasta al dente ( beetgaar ) in ruim kokend water met zout.
Kook de doperwten in 2-3 min. beetgaar.
Verwarm de olie en voeg de uitgelekte doperwten, tomaten, basilicum, peterselie en reepjes citroenschil toe.
Roer de forel erdoor en de warme, uitgelekte pasta.
Breng op smaak met zout en peper.
Kook de doperwten in 2-3 min. beetgaar.
Verwarm de olie en voeg de uitgelekte doperwten, tomaten, basilicum, peterselie en reepjes citroenschil toe.
Roer de forel erdoor en de warme, uitgelekte pasta.
Breng op smaak met zout en peper.