Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle bolognes met parmaham
PT40M
Tagliatelle bolognes met parmaham
Een heerlijk tagliatelle bolognes met parmaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle bolognes met parmaham te bereiden
1. Maak de wortelen, de selder en de ui schoon. Snij ze in stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit er de groenten in aan. Laat 10 minuten zachtjes garen.
2. Snij de ham in reepjes en doe ze erbij. Schenk er de witte wijn en de tomatencoulis bij. Laat 20 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
3. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met geraspte parmezaan.
2. Snij de ham in reepjes en doe ze erbij. Schenk er de witte wijn en de tomatencoulis bij. Laat 20 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
3. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met geraspte parmezaan.
Jenny zegt: