KookJij

Tagliatelle met Chinese kool,room en kaas

Een heerlijk tagliatelle met chinese kool,room en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Lambert
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met Chinese kool,room en kaas te bereiden

Kook de lintmacaroni in ruim kokend water met wat zout beetgaar.Giet deze af en laat ze even schrikken onder koud water en laat ze uitlekken in een vergiet.Snijd intussen de kool in repen van 1 cm breed en roerbak deze beetgaar in wat olie.Meng de kool met de lintmacaroni door elkaar en verwarm de oven voor op 200C.Klop intussen de eidooiers los met room,peper,zout en wat nootmuskaat.Giet dit mengsel over de macaronischotel en strooi er de geraspte kaas over heen.Leg de klontjes boter op de schotel en zet deze 15 min. in de oven.Dien het meteen op (evt. met een salade)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gast

Gast zegt:
Eindelijk weer een recept van Lambert we hebben je gemist alles goed?