Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met Chinese kool,room en kaas
PT35M
Tagliatelle met Chinese kool,room en kaas
Een heerlijk tagliatelle met chinese kool,room en kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met Chinese kool,room en kaas te bereiden
Kook de lintmacaroni in ruim kokend water met wat zout beetgaar.Giet deze af en laat ze even schrikken onder koud water en laat ze uitlekken in een vergiet.Snijd intussen de kool in repen van 1 cm breed en roerbak deze beetgaar in wat olie.Meng de kool met de lintmacaroni door elkaar en verwarm de oven voor op 200C.Klop intussen de eidooiers los met room,peper,zout en wat nootmuskaat.Giet dit mengsel over de macaronischotel en strooi er de geraspte kaas over heen.Leg de klontjes boter op de schotel en zet deze 15 min. in de oven.Dien het meteen op (evt. met een salade)
Gast zegt: