Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met prei en ham
PT25M
Tagliatelle met prei en ham
Een heerlijk tagliatelle met prei en ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met prei en ham te bereiden
Kook de tagliatelle zoals aangeduid op de verpakking.
Snijd de prei in kleine stukjes.
Giet een beetje olijfolie of boter in een pan of wok. Bak de prei op een constant vuur en voeg op het einde de blokjes ham toe.
Doe vervolgens de culinaire room erbij en laat nog 1 à 2 minuten rustig sudderen.
Hak de peterselie fijn. Giet de bereiding gelijkmatig over de tagliatelle en werk af met de geraspte kaas en de fijngehakte peterselie.
Voeg peper toe naar eigen smaak.
Aarzel niet om deze bereiding wat in de oven te gratineren voor nog meer smaak.
Snijd de prei in kleine stukjes.
Giet een beetje olijfolie of boter in een pan of wok. Bak de prei op een constant vuur en voeg op het einde de blokjes ham toe.
Doe vervolgens de culinaire room erbij en laat nog 1 à 2 minuten rustig sudderen.
Hak de peterselie fijn. Giet de bereiding gelijkmatig over de tagliatelle en werk af met de geraspte kaas en de fijngehakte peterselie.
Voeg peper toe naar eigen smaak.
Aarzel niet om deze bereiding wat in de oven te gratineren voor nog meer smaak.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
Anna zegt:
Ook heeft niet iedereen de beschikking over een enorm budget.
Ik denk dat er voor ieder wat wils is te vinden op KookJij.
Ik ben trouwens dol op eetcafé gerechten
:p;)
alkien zegt:
alkien zegt:
slaatje zegt:
alkien zegt:
derbyke zegt:
fijnproever zegt: