KookJij

Tagliatelle met scampi's

Een heerlijk tagliatelle met scampi's recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Aldi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met scampi's te bereiden

Kook de pasta beetgaar in een ruime kookpot met gezouten water. Giet af en spoel met stromend water. Besprenkel met olijfolie en houd warm. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes en meng ze onder de tagliatelle. Verhit de champignons in wat olijfolie. Snij de tapitas fijn en verdeel samen met de champignons onder de pasta met zongedroogde tomaatjes. Verhit de scampi's met een beetje olijfolie in een pan en bak ze kort aan. Voeg er pas na het bakken zout, peper en cayennepeper aan toe, zo komt de smaak het best tot zijn recht. Schik de tagliatelle met de zongedroogde tomaatjes, champignons en tapitas in een ovenvaste schotel en verdeel er de scampi's, fijngesnipperde basilicum en mozzarella over. Grill kort in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo astrid7, tapitas = Spaanse ham;):D:D
Groetjes, Erwin.
astrid7

astrid7 zegt:
Wat zijn tapitas?