Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola
PT30M
Tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola
Een heerlijk tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met tuinkruiden, gerookte kip en rucola te bereiden
Smelt de mascarpone in een pan met dikke bodem.
Snijd de gerookte kip in dunne reepjes
Voeg de tuinkruiden en de kipreepjes toe.
Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en roer de saus direct door de pasta.
Meng de rucola door de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
Snijd de gerookte kip in dunne reepjes
Voeg de tuinkruiden en de kipreepjes toe.
Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet de pasta af en roer de saus direct door de pasta.
Meng de rucola door de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.
bertal zegt:
Fijn dat het zo'n fijn recept is.
zal ik ook eens proberen met Philadelphia Light
succes met het koken:);)
m.v.g. Bert Allers