Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met zalm en roze peperbessen
PT20M
Tagliatelle met zalm en roze peperbessen
Een heerlijk tagliatelle met zalm en roze peperbessen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tagliatelle met zalm en roze peperbessen te bereiden
1. Ontpit de tomaat en snij ze in dobbelsteentjes. Hak de dille. Klop de eieren op met de room.
2. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water.
3. Snij de zalm in stukken en bak hem heel lichtjes in de olijfolie. Hou hem apart.
4. Giet de pasta af en vermeng al roerend op zacht vuur met de eieren, tot die beginnen te stollen.
5. Doe er de dille, de parmezaan en de tomaat bij. Schep er de zalm door. Bestrooi eventueel nog met een eetlepel gekneusde peperbessen.
2. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water.
3. Snij de zalm in stukken en bak hem heel lichtjes in de olijfolie. Hou hem apart.
4. Giet de pasta af en vermeng al roerend op zacht vuur met de eieren, tot die beginnen te stollen.
5. Doe er de dille, de parmezaan en de tomaat bij. Schep er de zalm door. Bestrooi eventueel nog met een eetlepel gekneusde peperbessen.
lisette zegt: