KookJij

Tagliatelle met zalm en roze peperbessen

Een heerlijk tagliatelle met zalm en roze peperbessen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met zalm en roze peperbessen te bereiden

1. Ontpit de tomaat en snij ze in dobbelsteentjes. Hak de dille. Klop de eieren op met de room.
2. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water.
3. Snij de zalm in stukken en bak hem heel lichtjes in de olijfolie. Hou hem apart.
4. Giet de pasta af en vermeng al roerend op zacht vuur met de eieren, tot die beginnen te stollen.
5. Doe er de dille, de parmezaan en de tomaat bij. Schep er de zalm door. Bestrooi eventueel nog met een eetlepel gekneusde peperbessen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lisette

lisette zegt:
lekker