Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelli met broccoli, kipfilet, spekjes en peper-champignonsaus
PT30M
Tagliatelli met broccoli, kipfilet, spekjes en peper-champignonsaus
Een heerlijk tagliatelli met broccoli, kipfilet, spekjes en peper-champignonsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacqueline
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
36
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelli met broccoli, kipfilet, spekjes en peper-champignonsaus te bereiden
Neem een grote pan en breid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de spekreepjes op en snij ondertussen de kipfilet in blokjes.
Doe 3 eetlepels olie in de mengkom voeg hierbij naar smaak het zout, peper, paprikapoeder en de knoflookpoeder de marinade. Meng hierna de kip erdoorheen.
Bak de kip goudbruin en blancheer ondertussen de brocolli.
Als alles gaar is maak dan volgens de aanwijzingen de saus.
Bak de spekreepjes op en snij ondertussen de kipfilet in blokjes.
Doe 3 eetlepels olie in de mengkom voeg hierbij naar smaak het zout, peper, paprikapoeder en de knoflookpoeder de marinade. Meng hierna de kip erdoorheen.
Bak de kip goudbruin en blancheer ondertussen de brocolli.
Als alles gaar is maak dan volgens de aanwijzingen de saus.
marlies zegt:
Groetjes Marlies;)