KookJij

Taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas

Een heerlijk taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas te bereiden

Laat de knoflook kleuren in een beetje olijfolie. Voeg de tomaten toe. Verdeel als de tomaten bijna gaar zijn ,de basilicum erover.Laat de pasta ondertussen garen in kokend water.Giet af en voeg de pasta toe aan de pan met tomatensaus.Meng alles door elkaar en serveer direct in een diep bord.Schaaf verse parmezaanse kaas over het gerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst