Recept
« Terug naar recepten
Taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas
PT10M
Taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas
Een heerlijk taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taglione met kleine tomaatjes basilicum en parmezaanse kaas te bereiden
Laat de knoflook kleuren in een beetje olijfolie. Voeg de tomaten toe. Verdeel als de tomaten bijna gaar zijn ,de basilicum erover.Laat de pasta ondertussen garen in kokend water.Giet af en voeg de pasta toe aan de pan met tomatensaus.Meng alles door elkaar en serveer direct in een diep bord.Schaaf verse parmezaanse kaas over het gerecht.