Recept
« Terug naar recepten
Tajine: bouletten met champignons in kokosmelk
PT120M
Tajine: bouletten met champignons in kokosmelk
Een heerlijk tajine: bouletten met champignons in kokosmelk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: bouletten met champignons in kokosmelk te bereiden
Meng het gehakt met het ei, chapelure en de helft van de kruiden, maak er balletjes van. Bak deze even aan in boter.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Krieltjes in schil wassen en in vier snijden.
Look in schijfjes snijden.
Tajine opwarmen al de ingredienten toevoegen evenzeer de kruiden en laat dit op een zacht vuur stoven.
Serveer zeer warm.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Krieltjes in schil wassen en in vier snijden.
Look in schijfjes snijden.
Tajine opwarmen al de ingredienten toevoegen evenzeer de kruiden en laat dit op een zacht vuur stoven.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
flavia zegt:
derbyke zegt: