KookJij

Tajine: bouletten met champignons in kokosmelk

Een heerlijk tajine: bouletten met champignons in kokosmelk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tajine: bouletten met champignons in kokosmelk te bereiden

Meng het gehakt met het ei, chapelure en de helft van de kruiden, maak er balletjes van. Bak deze even aan in boter.
Ajuin in ringen snijden.
Champignons in vier snijden.
Krieltjes in schil wassen en in vier snijden.
Look in schijfjes snijden.
Tajine opwarmen al de ingredienten toevoegen evenzeer de kruiden en laat dit op een zacht vuur stoven.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Flavia, zeker doen hier is het echt een succes. Groetjes van ons 3tjes :);):p
flavia

flavia zegt:
Hai Hilde, lijkt me erg lekker. Ik heb mijn tajine nog steeds niet gebruikt. Kan ik uit gaan proberen. Groetjes:);):p