Recept
« Terug naar recepten
Tajine: everzwijn ragout
PT150M
Tajine: everzwijn ragout
Een heerlijk tajine: everzwijn ragout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: everzwijn ragout te bereiden
Vlees bruin aanbakken in een beetje boter.
Ajuinen grof snijden.
Look fijn snijden.
Krieltjes in vier snijden.
Wortelen in grove stukken snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Verwarm de tajine met een beetje olijfolie, zet het vuur op de laagste stand.
Voor het serveren een beetje bijbinden.
Al de ingredienten in de tajine goed kruiden en rustig laten garen.
Ajuinen grof snijden.
Look fijn snijden.
Krieltjes in vier snijden.
Wortelen in grove stukken snijden.
Bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Verwarm de tajine met een beetje olijfolie, zet het vuur op de laagste stand.
Voor het serveren een beetje bijbinden.
Al de ingredienten in de tajine goed kruiden en rustig laten garen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.