Recept
« Terug naar recepten
Tandoori speklapjes
PT44M
Tandoori speklapjes
Een heerlijk tandoori speklapjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
44 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
420 kCal energie
23 Gram eiwit
45 Gram vet
25 Gram koolhydraten
23 Gram eiwit
45 Gram vet
25 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tandoori speklapjes te bereiden
Kook de bloemkool in 15 minuten gaar in water met zout.
Giet af, doe in een schaal en bestrooi met het kerriepoeder.
Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor.
Besprenkel met de yoghurtdressing.
Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 minuten gaar en bruin.
Keer halverwege.
Serveer met de bloemkool en de linzensalade.
Giet af, doe in een schaal en bestrooi met het kerriepoeder.
Doe ondertussen de linzen in een andere schaal en meng de ui en peterselie erdoor.
Besprenkel met de yoghurtdressing.
Verhit de grillpan en gril de speklapjes zonder olie of boter op hoog vuur in 4 minuten gaar en bruin.
Keer halverwege.
Serveer met de bloemkool en de linzensalade.