Recept
« Terug naar recepten
Tapas: Aardappelsalade met ei en olijven
PT20M
Tapas: Aardappelsalade met ei en olijven
Een hele eenvoudige en neutrale maar heerlijke aardappelsalade doet het
niet alleen goed bij tapas maar ook bij de bbq.
Voor de dressing heb ik alleen maar citroensap, olijfolie, knoflook en
peper/zout gebruikt.
Je kunt deze salade lauwwarm maar ook gekoeld eten.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapas: Aardappelsalade met ei en olijven te bereiden
- Maak een dressing van citroensap, olijfolie, knoflook en peper/zout.
- Kook de aardappelen ongeveer 10 tot 15 minuten en laat ze afkoelen en doe de dressing eroverheen.
- Voeg de in ringetjes gesneden lenteui en de olijven toe.
- Schep alles door elkaar.
- Kook de eieren 8 tot 10 minuten en laat ze schrikken, pel ze, snij ze in kwarten en voeg ze toe aan de salade.