Recept
« Terug naar recepten
Tapenade
PT30M
Tapenade
Een heerlijk tapenade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tapenade te bereiden
1) .Doe alle ingrediënten behalve de olie en ansjovis in de blender en draai daarvan een homogene pasta.
2). Doe dan bij een draaiende machine de ansjovis er bij en de olie en maak af op smaak met veel peper en ietsje zeezout.
2). Doe dan bij een draaiende machine de ansjovis er bij en de olie en maak af op smaak met veel peper en ietsje zeezout.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er VERS stokbrood bij of toastjes.