Recept
« Terug naar recepten
Tapenade met gekruide ciabatta
PT40M
Tapenade met gekruide ciabatta
Een heerlijk tapenade met gekruide ciabatta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tapenade met gekruide ciabatta te bereiden
TAPENADE
-----------------------
- Snijd de ui, tomaat en olijven fijn (blokjes van 3 bij 3 milimeter).
- Gooi deze ingrediënten bij elkaar en voeg een scheutje olijfolie toe.
- Mix het geheel goed door elkaar en zet het in de koelkast.
CIABATTA
-----------------------
- Snijd het afbakbrood in stukken van ongeveer een centimeter dik.
- Giet wat olijfolie in een schaaltje en voeg de basilicum en rozemarijn toe.
- Gebruik het kwastje en smeer één kant van de plakjes ciabatta in met het mengsel van olijfolie en kruiden.
- Bak de stukken brood af in een hetelucht oven (200 °C, 8/9 minuten)
-----------------------
- Snijd de ui, tomaat en olijven fijn (blokjes van 3 bij 3 milimeter).
- Gooi deze ingrediënten bij elkaar en voeg een scheutje olijfolie toe.
- Mix het geheel goed door elkaar en zet het in de koelkast.
CIABATTA
-----------------------
- Snijd het afbakbrood in stukken van ongeveer een centimeter dik.
- Giet wat olijfolie in een schaaltje en voeg de basilicum en rozemarijn toe.
- Gebruik het kwastje en smeer één kant van de plakjes ciabatta in met het mengsel van olijfolie en kruiden.
- Bak de stukken brood af in een hetelucht oven (200 °C, 8/9 minuten)