Recept
« Terug naar recepten
Tatziki (Komkommersaus)
PT30M
Tatziki (Komkommersaus)
Een heerlijk tatziki (komkommersaus) recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cobie Pappaioannou
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Cobie Pappaioannou
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tatziki (Komkommersaus) te bereiden
Komkommer wassen, schillen, raspen en met zout bestrooien.
15 Minuten laten staan om het water te ontrekken en komkommer goed uitrdukken.
Knoflook pellen en uitpersen en aan de yoghurt toevoegen.
Olijfolie, azijn en dille door de yoghurt roeren en de komkommer er door scheppen.
Met peper en zout op smaak brengen.
Voor het serveren 1 uur afgedekt in de koelkast laten staan.
15 Minuten laten staan om het water te ontrekken en komkommer goed uitrdukken.
Knoflook pellen en uitpersen en aan de yoghurt toevoegen.
Olijfolie, azijn en dille door de yoghurt roeren en de komkommer er door scheppen.
Met peper en zout op smaak brengen.
Voor het serveren 1 uur afgedekt in de koelkast laten staan.
hansen1 zegt: