Recept
« Terug naar recepten
terrine de poissons tricolore
PT120M
terrine de poissons tricolore
Een heerlijk terrine de poissons tricolore recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe terrine de poissons tricolore te bereiden
Terrine: witte vis fijnmalen met 2eieren, 1 eiwit, 75 gr crème fraIche, peper en zout. Hetzelfde in een aparte kom voor de zalm. Meng door de helft van de witte puree de spinazie en 2 el fijngehakte bieslook+basilicum en peterselie. Schep eerst de roze mousse in de vorm, dan de groene, eindig met de witte. Bakken in de oven, au bain marie 45 min op 180 graden. af laten koelen in de koelkast. Saus Meng alle ingredienten voor de saus goed door elkaar.