Recept
« Terug naar recepten
Thaise curry met kip
PT20M
Thaise curry met kip
Een heerlijk thaise curry met kip recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Allerhande 9 2011, Receptkaarten week 36-40 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise curry met kip te bereiden
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en bevroren tuinerwten toe en bak nog 3 min. Schenk de coconut cream erbij en laat 3 min. stoven. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de rijst. Lekker met verse koriander.
2. Verhit de olie in een wok en bak de kip in 3 min. rondom bruin. Roer de currypasta erdoor en bak 1 min. mee. Voeg de tomaat en bevroren tuinerwten toe en bak nog 3 min. Schenk de coconut cream erbij en laat 3 min. stoven. Breng op smaak met zout. Serveer de curry met de rijst. Lekker met verse koriander.