KookJij

Thaise gele curry met kip en pinda’s

Een heerlijk thaise gele curry met kip en pinda’s recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2/3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise gele curry met kip en pinda’s te bereiden


Maak een Thaise curry, verhit de onoff spices gele-currypasta in de kokosroom.
Verhit totdat de kokosroom kookt, breng op smaak met de palmsuiker en vissaus.
Voeg de kip toe en verhit je gele curry totdat de kip gaar is.
Roer de pinda’s door de curry en serveer de curry met gestoomde jasmijnrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst