Recept
« Terug naar recepten
Thaise gele curry met kip en pinda’s
PT20M
Thaise gele curry met kip en pinda’s
Een heerlijk thaise gele curry met kip en pinda’s recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise gele curry met kip en pinda’s te bereiden
Maak een Thaise curry, verhit de onoff spices gele-currypasta in de kokosroom.
Verhit totdat de kokosroom kookt, breng op smaak met de palmsuiker en vissaus.
Voeg de kip toe en verhit je gele curry totdat de kip gaar is.
Roer de pinda’s door de curry en serveer de curry met gestoomde jasmijnrijst.