Recept
« Terug naar recepten
Thaise groene curry met vega kipstukjes
PT25M
Thaise groene curry met vega kipstukjes
Een heerlijk thaise groene curry met vega kipstukjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Thaise groene curry met vega kipstukjes te bereiden
Verhit de kokosmelk en voeg de groene curry-pasta toe, verhit totdat de groene curry-pasta lekker begint te ruiken.
Breng de groene curry op smaak met vissaus en palmsuiker.
Voeg de Thaise aubergines en de kipstukjes toe aan de curry en verhit goed.
Garneer met de peper en een blaadje basilicum. Lekker met gestoomde jasmijnrijst.