Recept
« Terug naar recepten
Tian met tomaat en geitenkaas
PT20M
Tian met tomaat en geitenkaas
Een heerlijk tian met tomaat en geitenkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tian met tomaat en geitenkaas te bereiden
1. Verwarm de honing met de olijfolie. Kruid met peper en zout.
2. Verwarm de ovengril voor.
3. Snij de tomaten en de geitenkaas in plakjes van 0,5 cm dik. Schik ze in individuele ovenschaaltjes, op een vel bakpapier. Overgiet met het honing-oliemengsel en bestrooi met pijnboompitten.
4. Zet de schaaltjes 8 à 10 minuten onder de gril, in het midden van de oven.
2. Verwarm de ovengril voor.
3. Snij de tomaten en de geitenkaas in plakjes van 0,5 cm dik. Schik ze in individuele ovenschaaltjes, op een vel bakpapier. Overgiet met het honing-oliemengsel en bestrooi met pijnboompitten.
4. Zet de schaaltjes 8 à 10 minuten onder de gril, in het midden van de oven.
dymphy zegt: