Recept
« Terug naar recepten
Tiramisu
PT45M
Tiramisu
Een heerlijk tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tiramisu te bereiden
Platte kaas en mascarpone mengen.
Geel van eieren, suiker, vanillesuiker en een scheutje amaretto bijvoegen.
Goed mengen.
Stijfgeklopt eiwit bijvoegen.
Voorzichtig omroeren.
Een nacht laten opstijven in de frigo.
Boudoirs lichtjes in de sterke koffie dompelen daarna in de amaretto.
Een laag boudoirs in een schotel leggen.
Daarop een laag kaasmengsel.
Terug een laag boudoirs, enz...
Bestrooien met nougatine.
Geel van eieren, suiker, vanillesuiker en een scheutje amaretto bijvoegen.
Goed mengen.
Stijfgeklopt eiwit bijvoegen.
Voorzichtig omroeren.
Een nacht laten opstijven in de frigo.
Boudoirs lichtjes in de sterke koffie dompelen daarna in de amaretto.
Een laag boudoirs in een schotel leggen.
Daarop een laag kaasmengsel.
Terug een laag boudoirs, enz...
Bestrooien met nougatine.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Moet fris worden opgediend.