KookJij

Toast met kalfsescalope en pickles

Een heerlijk toast met kalfsescalope en pickles recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Toast met kalfsescalope en pickles te bereiden

Bak de ui met de tijm goudbruin in een beetje bakboter.

Besmeer de kalfslapjes met een beetje olijfolie en grill ze langs beide kanten gedurende 5 min. Breng op smaak met peper en zout.

Rooster de boterhammen.

Schik de komkommer en het kalfsvlees tussen de geroosterde boterhammen, verdeel de ui erover en serveer met een flinke schep pickles.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst