Recept
« Terug naar recepten
Toast met kalfsescalope en pickles
PT20M
Toast met kalfsescalope en pickles
Een heerlijk toast met kalfsescalope en pickles recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast met kalfsescalope en pickles te bereiden
Bak de ui met de tijm goudbruin in een beetje bakboter.
Besmeer de kalfslapjes met een beetje olijfolie en grill ze langs beide kanten gedurende 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
Rooster de boterhammen.
Schik de komkommer en het kalfsvlees tussen de geroosterde boterhammen, verdeel de ui erover en serveer met een flinke schep pickles.
Besmeer de kalfslapjes met een beetje olijfolie en grill ze langs beide kanten gedurende 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
Rooster de boterhammen.
Schik de komkommer en het kalfsvlees tussen de geroosterde boterhammen, verdeel de ui erover en serveer met een flinke schep pickles.