Recept
« Terug naar recepten
Toast Pirate
PT20M
Toast Pirate
Een heerlijk toast pirate recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast Pirate te bereiden
Het brood roosteren.De gerookte zalm schikken op de toast.De eieren losroeren met peper en zout en breng dit geheel tot roereieren.Doe de krabvlees erbij en meng dit goed.
Hollandse saus:
de boter smelten in een pan zodat deze vloeibaar wordt.De citroensap met de eidooiers stevig opkloppen op een zacht vuurtje.De vloeibare boter er langzaam erdoor roeren.Op temperatuur brengen en op smaak brengen met peper en zout.Deze saus over de vier toasts besprenkelen en afmaken met een stukje tomaat en peterselie.
Hollandse saus:
de boter smelten in een pan zodat deze vloeibaar wordt.De citroensap met de eidooiers stevig opkloppen op een zacht vuurtje.De vloeibare boter er langzaam erdoor roeren.Op temperatuur brengen en op smaak brengen met peper en zout.Deze saus over de vier toasts besprenkelen en afmaken met een stukje tomaat en peterselie.