Recept
« Terug naar recepten
Tomaat gevuld met langoestines
PT35M
Tomaat gevuld met langoestines
Een heerlijk tomaat gevuld met langoestines recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat gevuld met langoestines te bereiden
Kerf de tomaten aan de onderkant in en dompel ze in kokend water,zodat het vel loslaat.Pel het vel eraf en snijd de kapjes van de tomaten.Haal het vruchtvlees uit de tomaten.Bewaar de kapjes.Maak de langoestines schoon,bestrooi ze met wat zout en bak ze in de kruidenolie.Meng de tomatencoulis,de azijn en de olijfolie en breng het geheel op smaak met de tomatendressing.Houd wat dressing over voor de garnering.Leg de langoestines en de tomaten op een bakplaat en verhit ze kort in de oven op 180 graden.