Recept
« Terug naar recepten
Tomaten- ansjovisstukken
PT30M
Tomaten- ansjovisstukken
Een heerlijk tomaten- ansjovisstukken recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaten- ansjovisstukken te bereiden
De ingredienten voor het deeg kneden,in twee porties verdelen en uitrollen tot repen van 30cm lengte.Op een met bakpapier bedekte bakplaat leggen en met vlakke hand uitdrukken tot repen van10cm breed.De oven voorverwarmen op 250 graden.De ui schoonmaken en fijn snipperen.De peterselie fijnsnijden.De gepelde tomaten in blokjes snijden.Alles door elkaar roerenen met zout,peper en tabasco op smaak brengen.Over het deeg verdelen.De tomaten wassen,in plakjes snijden en op de repen leggen.De ansjovisfilte met koud water afspoelen,laten uitlekken,fijnsnijden en op de tomaten leggen.De kaas erover strooien.Midden in de oven 15 minuten bakken.