KookJij

Tomaten-Mozzarella-filet.

Een heerlijk tomaten-mozzarella-filet. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomaten-Mozzarella-filet. te bereiden

Vet een vlakke ovenschaal of taartvorm in met boter. Maak de tomaten schoon. Snijd ze de tomaten en de mozzarella in plakjes. Was basilicum en trek de blaadjes eraf. Maak het vlees eventueel schoon en dep het droog. Snijd het vlees in medaillons van ca. 2 cm dikte.
Verhit 2 el olie in een pan. Braad de medaillons in porties aan beide kanten kort aan. Breng de medaillons op smaak met peper en zout. Haal ze uit de pan en verdeel ze met de tomaten, de mozzarella en 3/4 basilicum dakpansgewijs over de ovenschaal. Besprenkel met 1-2 el olie en breng op smaak met peper en zout.
Gratineer de ovenschotel 10-15 min. in een voorverwarmde oven. Garneer de ovenschotel met de overige basilicum en serveer er ciabatta bij.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst