KookJij

Tomatenmayonaise

Een heerlijk tomatenmayonaise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Lambert
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatenmayonaise te bereiden

Dompel de tomaten in kokend water en ontvel en ontpit de tomaten en druk het vocht eruit door ze zachtjes in je handpalm te knijpen.Doe dit in een mengbeker en voeg de tomatenpuree toe en mix dit zeer fijn.Doe dit in een kom en klop met de hand de azijn erdoor en druppelgewijs de olijolie.Breng het op smaak met de kruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Kokkie

Kokkie zegt:
Dompel de tomaten in kokend water en ontvel en ontpit de tomaten... met andere woorden tomaten ''pliceren'' even 10 tot 16 seconden(hangt af van de rijpheid, rijp is 10 sec,) in kokend water leggen en meteen in ijswater leggen.. dan krijg je die ''schrik'' reactie en laat de vel makkelijk los;)