Recept
« Terug naar recepten
Tomatenmayonaise
PT20M
Tomatenmayonaise
Een heerlijk tomatenmayonaise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatenmayonaise te bereiden
Dompel de tomaten in kokend water en ontvel en ontpit de tomaten en druk het vocht eruit door ze zachtjes in je handpalm te knijpen.Doe dit in een mengbeker en voeg de tomatenpuree toe en mix dit zeer fijn.Doe dit in een kom en klop met de hand de azijn erdoor en druppelgewijs de olijolie.Breng het op smaak met de kruiden.
Kokkie zegt: