Recept
« Terug naar recepten
Tomatensla
PT5M
Tomatensla
Een heerlijk tomatensla recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensla te bereiden
Snijd de tomaten in plakjes en drappeer deze op een bord. De kapjes (bovenste en onderste plakje) in blokjes snijden en middenin leggen.
Olijfolie en beetje balsamicoazijn eroverheen sprenkelen. Zout en peper naar smaak en een beetje gedroogde selderij erover strooien
Olijfolie en beetje balsamicoazijn eroverheen sprenkelen. Zout en peper naar smaak en een beetje gedroogde selderij erover strooien