Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep-cake
PT60M
Tomatensoep-cake
Een heerlijk tomatensoep-cake recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Tomatensoep-cake te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius. Vet de bakvorm(en) in.
- Mix de suiker en boter in een kom. Voeg de eieren een voor een toe en mix nog ongeveer 1 minuut.
- Voeg vervolgens een voor een de andere ingredienten (soep, baksoda en -poeder, vanille, specerijen, rozijnen en bloem) voor de cake toe.
- Doe het beslag in de bakvorm(en).
- Bak 30-45 minuten in de oven tot een sateprikker er schoon uit komt. Laat afkoelen op een rooster.
- Meng voor de glazuur de poedersuiker met vanille, boter en roomkaas door elkaar. Smeer gelijkmatig over de cake en verdeel de walnoten erover.
- Mix de suiker en boter in een kom. Voeg de eieren een voor een toe en mix nog ongeveer 1 minuut.
- Voeg vervolgens een voor een de andere ingredienten (soep, baksoda en -poeder, vanille, specerijen, rozijnen en bloem) voor de cake toe.
- Doe het beslag in de bakvorm(en).
- Bak 30-45 minuten in de oven tot een sateprikker er schoon uit komt. Laat afkoelen op een rooster.
- Meng voor de glazuur de poedersuiker met vanille, boter en roomkaas door elkaar. Smeer gelijkmatig over de cake en verdeel de walnoten erover.
Layla zegt: