Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep met komijn
PT60M
Tomatensoep met komijn
Een heerlijk tomatensoep met komijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensoep met komijn te bereiden
Halveer de paprika`s,verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.Snijd de tomaten in blokjes.Verhit de olie en boter in een ruime pan en fruit de ui,knoflook en paprika 5 min.Doe de tomaten erbij en laat deze op hoog vuur nog 5 min meepruttelen.Roer het paprikapoeder,de komijn en de peterselie erdoor en giet de bouillon erbij.Laat het geheel 30 min zachtjes koken.Pureer de soep met een staafmixer.Snijd de vijgen in reepjes en laat deze 5 min in de soep meegaren.