KookJij

Tomatensoep met vlees

Een heerlijk tomatensoep met vlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
  2. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie: ? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatensoep met vlees te bereiden

Kippenboullion zeven boven de soeppan
ui snipperen
snijd de kip in stukjes,voeg toe aan de boullion samen met de gesnipperde ui,de boulliontabl.,de tomatenpuree,appelmoes,suiker,ketjap azijn,sambal.
snipper de knoflook en erbij.
Laat de boullion 10 min.zachtjes kokenbreng op smaak metmzout en peper
maïzena oplossen met 1 eetl.koud water tot een glad papje
roerend aan de soep toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
Beste Lola & AnnikaT, Jullie hebben gelijk, het is een soepje van niks,maar ik noem het "vlug-soep",omdat ik op dieët ben en af en toe erge trek heb in iets hartigs en vloeibaar;vandaar...Het is 2 liter en daar doe ik dan 2x mee. Een tussendoortje,zogezegd.
Als je er een voorgerecht van wilt maken ,zou ik wél eerst kippenbouillon trekken
en de hoeveelheden v.d. ingrediënten aanpassen:)
AnnikaT

AnnikaT zegt:
Ik begrijp hier iets niet: Tomatensoep met vlees. Welk vlees? Toch niet die paar snippertjes in de kippenbouillon? Of ben je vergeten om enkele gare kipfilets te vermelden?
lola123321

lola123321 zegt:
is dit een drankje?