Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep met vlees
PT30M
Tomatensoep met vlees
Een heerlijk tomatensoep met vlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensoep met vlees te bereiden
Kippenboullion zeven boven de soeppan
ui snipperen
snijd de kip in stukjes,voeg toe aan de boullion samen met de gesnipperde ui,de boulliontabl.,de tomatenpuree,appelmoes,suiker,ketjap azijn,sambal.
snipper de knoflook en erbij.
Laat de boullion 10 min.zachtjes kokenbreng op smaak metmzout en peper
maïzena oplossen met 1 eetl.koud water tot een glad papje
roerend aan de soep toevoegen.
ui snipperen
snijd de kip in stukjes,voeg toe aan de boullion samen met de gesnipperde ui,de boulliontabl.,de tomatenpuree,appelmoes,suiker,ketjap azijn,sambal.
snipper de knoflook en erbij.
Laat de boullion 10 min.zachtjes kokenbreng op smaak metmzout en peper
maïzena oplossen met 1 eetl.koud water tot een glad papje
roerend aan de soep toevoegen.
bametz-saffrie zegt:
Als je er een voorgerecht van wilt maken ,zou ik wél eerst kippenbouillon trekken
en de hoeveelheden v.d. ingrediënten aanpassen:)