Recept
« Terug naar recepten
Tong met een surprise van pasta
PT30M
Tong met een surprise van pasta
Een heerlijk tong met een surprise van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tong met een surprise van pasta te bereiden
Kook pasta beetgaar en giet af.
Zeekraal goed spoelen en laten uitlekken.
Vis goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar in boter.
Tomaat in fijne stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Deze goed gekruid samen met de zeekraal opwokken en als laatste de room toevoegen.
Serveer zeer warm op bord en werk af.
Zeekraal goed spoelen en laten uitlekken.
Vis goed kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar in boter.
Tomaat in fijne stukjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Deze goed gekruid samen met de zeekraal opwokken en als laatste de room toevoegen.
Serveer zeer warm op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
renate84 zegt:
Groetjes,
Renate
derbyke zegt: