KookJij

Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus

Een heerlijk tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus te bereiden

Zalm in reepjes snijden. Tongfilet bestrooien met zout en ruim peper. Op elke filet een zalmreepje leggen. Geheel oprollen en vaststeken met cocktailprikker. 1/2 liter visbouillon maken van tablet en visrolletjes hierin 15 minuten pocheren.
Saus:
Verwarm de cr/eme fraiche samen met de witte wijn. Voeg dille en garnalen toe. Leg de visrolletjes in de pasta en verwarm nog eens.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst