Recept
« Terug naar recepten
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus
PT30M
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus
Een heerlijk tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus te bereiden
Zalm in reepjes snijden. Tongfilet bestrooien met zout en ruim peper. Op elke filet een zalmreepje leggen. Geheel oprollen en vaststeken met cocktailprikker. 1/2 liter visbouillon maken van tablet en visrolletjes hierin 15 minuten pocheren.
Saus:
Verwarm de cr/eme fraiche samen met de witte wijn. Voeg dille en garnalen toe. Leg de visrolletjes in de pasta en verwarm nog eens.
Saus:
Verwarm de cr/eme fraiche samen met de witte wijn. Voeg dille en garnalen toe. Leg de visrolletjes in de pasta en verwarm nog eens.