Recept
« Terug naar recepten
Tongrolletjes vergezeld van pasta en groenten
PT20M
Tongrolletjes vergezeld van pasta en groenten
Een heerlijk tongrolletjes vergezeld van pasta en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tongrolletjes vergezeld van pasta en groenten te bereiden
Pasta beetgaar koken met 4 soeplepels gedroogde dille en een half blokje visbouillon.
Zeetongrolletjes goed kruiden met dille, peper en zout .
Leg deze in een vuurvaste schotel goed beboterd en bak deze +/- 10 min in een voorverwarmde oven op 180gr.
Wortel en porei in fijne slierten snijden evenzeer de sjalotjes. Look zeer fijn snijden.
Wok deze even op in olijfolie samen met de pijnboompitten en kruid af met peper verse dille en bieslook fijn gesneden.
Meng de pasta eronder en laat goed warm worden.
Voor de saus: bieslook, dille en sjalotje fijngesneden even aanstoven in boter, kruid goed af met vers gemalen peper, room toevoegen en even laten inkoken.
Dresseer alles zeer warm op bord.
Zeetongrolletjes goed kruiden met dille, peper en zout .
Leg deze in een vuurvaste schotel goed beboterd en bak deze +/- 10 min in een voorverwarmde oven op 180gr.
Wortel en porei in fijne slierten snijden evenzeer de sjalotjes. Look zeer fijn snijden.
Wok deze even op in olijfolie samen met de pijnboompitten en kruid af met peper verse dille en bieslook fijn gesneden.
Meng de pasta eronder en laat goed warm worden.
Voor de saus: bieslook, dille en sjalotje fijngesneden even aanstoven in boter, kruid goed af met vers gemalen peper, room toevoegen en even laten inkoken.
Dresseer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.