KookJij

Tongschar met röstilaagje van pompoen en courgette

Een heerlijk tongschar met röstilaagje van pompoen en courgette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tongschar met röstilaagje van pompoen en courgette te bereiden

  1. Rasp de courgette en laat uitlekken in een zeef. Rasp de pompoen. Meng de uitgelekte courgette met de pompoen. Kook de aardappelen gaar. Stoof de preiringen aan in wat boter.

    Pureer de aardappelen en meng de prei eronder. Breng op smaak met boter, melk, peper en zout. Boter een ovenschotel in, leg de tongscharren erin en kruid met peper en zout. Schik een laagje geraspte pompoen en courgette op de tongscharren en verdeel er blokjes boter over. Zet de ovenschotel 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C tot de rösti goudbruin en zacht is. Schik de tongschar op het bord en lepel de preipuree ernaast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst