Recept
« Terug naar recepten
Tonijn in Water met een tartaar van gemarineerde tomaat en groenten
PT15M
Tonijn in Water met een tartaar van gemarineerde tomaat en groenten
Een heerlijk tonijn in water met een tartaar van gemarineerde tomaat en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn in Water met een tartaar van gemarineerde tomaat en groenten te bereiden
Ontdoe de paprika van de zaden, snij ze in heel kleine blokjes, net zoals de ui en de courgette, meng alles in een kom en breng op smaak met citroensap, olie, wat zout en peper. Laat 10 minuten intrekken.
Snij de tomaat in dobbelsteentjes, hak de peterselie en de basilicum fijn. Breng de tomaat op smaak met de gehakte kruiden en wat zout.
Meng de stukjes tomaat met de gemarineerde groenten. Leg de helft van dit mengsel midden op een schaal, leg de tonijn en dan de rest van de groenten erop. Garneer met wat slablaadjes en serveer.
Snij de tomaat in dobbelsteentjes, hak de peterselie en de basilicum fijn. Breng de tomaat op smaak met de gehakte kruiden en wat zout.
Meng de stukjes tomaat met de gemarineerde groenten. Leg de helft van dit mengsel midden op een schaal, leg de tonijn en dan de rest van de groenten erop. Garneer met wat slablaadjes en serveer.