KookJij

Tonijn Tartaar met Avocado en Gari

Een heerlijk tonijn tartaar met avocado en gari recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn Tartaar met Avocado en Gari te bereiden

1).Wanneer alle ingrediënten in kleine blokjes zijn gesneden en of gesnipperd wordt alles apart in afgedekte kommetjes bewaard in de koeling tot vlak voor het opdienen.
2).De avocadoblokjes worden bewaard met de pit op het vlees en ingeweekt in het limoensap om verkleuring tegen te gaan.
3).Vlak voor het opdienen worden alle ingrediënten, behalve de saus, voorzichtig goed door elkaar geroerd en op smaak gebracht met peper en zout.
4).De saus wordt nog eens goed doorgeroerd en op smaak gebracht met peper en zout.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP: Doe het tonijntartaar-mengsel met een ring op een bordje en geef er een lepeltje saus bij. Strooi er wat gesnipperd groen over, of maak er iets moois van met bv zalmeitjes of zelfs kaviaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst