KookJij

Tonijncarpaccio

Een heerlijk tonijncarpaccio recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: landanakaas.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijncarpaccio te bereiden

Spoel de kappertjes af en hak deze fijn. Meng dit samen met het citroensap, de olijfolie en de knoflook tot een dressing en voeg naar smaak peper en zout toe. Verdeel de tonijncarpaccio over vier grote platte borden en verdeel de dressing naar smaak over de tonijn. Garneer met de rucola en de schilfers Landana 1000 DAGEN.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst