Recept
« Terug naar recepten
Tonijncarpaccio
PT15M
Tonijncarpaccio
Een heerlijk tonijncarpaccio recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
landanakaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijncarpaccio te bereiden
Spoel de kappertjes af en hak deze fijn. Meng dit samen met het citroensap, de olijfolie en de knoflook tot een dressing en voeg naar smaak peper en zout toe. Verdeel de tonijncarpaccio over vier grote platte borden en verdeel de dressing naar smaak over de tonijn. Garneer met de rucola en de schilfers Landana 1000 DAGEN.