Recept
« Terug naar recepten
Tonijnomelet
PT20M
Tonijnomelet
Een heerlijk tonijnomelet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marionsrecepten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnomelet te bereiden
Maak het beslag en bak hiervan 12 kleine flensjes. Vermeng de tonijn met de créme fraïche, mayonaise en augurkjes. Maak op smaak met peper en zout. Besmeer de flensjes met het tonijnmengsel. Laat opstijven in de koelkast. Snij de zijkanten weg. Snij de flensjes elk in 6 schuine stukjes. Zet vast met een cocktailprikker.
anneke Brouwer zegt: