Recept
« Terug naar recepten
Tonijnpasteitjes
PT30M
Tonijnpasteitjes
Een heerlijk tonijnpasteitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Moulinex recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnpasteitjes te bereiden
Meng de kleingesneden eieren, uitgelekte tonijn, ketchup, citroensap, peper en zout en fijngesneden dille door elkaar.
Dit kan ook in de keukenmachine, het wordt dan extra fijn.
Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden.
Leg op het midden van elk half plakje een beetje van het mengsel.
Maak de randjes iets nat en vouw ze dicht.
Druk de randjes aan met een vork.
Bak de pasteitjes ± 25 min. in een oven van 200 °C, hetelucht 180°C.
Dit kan ook in de keukenmachine, het wordt dan extra fijn.
Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden.
Leg op het midden van elk half plakje een beetje van het mengsel.
Maak de randjes iets nat en vouw ze dicht.
Druk de randjes aan met een vork.
Bak de pasteitjes ± 25 min. in een oven van 200 °C, hetelucht 180°C.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Dit is lekker om te geven op een verjaardag!