Klik op foto om te vergroten.
Voorlopig zal Fijnproever het roer overnemen zolang het nodig is. Maar ben wel standby om te helpen :-)
Recept
« Terug naar recepten
Tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas
PT30M
Tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas
Een heerlijk tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Fijnproever
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnsteak puur natuur met pasta, frisse groenten vergezeld met roquefortkaas te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Sjalotje fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Pepertje ontdoen van zaadjes en zeer fijn snijden.
Groenten beetgaar opwokken en kruiden.
Voeg de room en kaas toe en roer voorzichtig om.
Tonijnsteaks kruiden en enkele minuten bakken in olijfolie met boter. Deze mag nog rose zijn vanbinnen.
Serveer zeer warm en werk af.
Sjalotje fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Pepertje ontdoen van zaadjes en zeer fijn snijden.
Groenten beetgaar opwokken en kruiden.
Voeg de room en kaas toe en roer voorzichtig om.
Tonijnsteaks kruiden en enkele minuten bakken in olijfolie met boter. Deze mag nog rose zijn vanbinnen.
Serveer zeer warm en werk af.