Recept
« Terug naar recepten
Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
PT30M
Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham
Een heerlijk torentje van asperges met vlaamse ovengebakken ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham te bereiden
Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water.
Bekleed inox ringen met de reepjes ham.
Snijd de asperges op identieke lengte af en plaats de punten rechtop in de ring, tegen de ham aan.
Kook de eieren hard, plet ze en meng ze met de geklaarde boter en de gehakte peterselie.
Kruid de eieren af met peper, zout en nootmuskaat.
Verwarm de ringen eventjes in de oven en vul ze dan met een deel van het eiermengsel.
Ontvorm op warme borden en schik de rest van de garnituur rondom.
Bekleed inox ringen met de reepjes ham.
Snijd de asperges op identieke lengte af en plaats de punten rechtop in de ring, tegen de ham aan.
Kook de eieren hard, plet ze en meng ze met de geklaarde boter en de gehakte peterselie.
Kruid de eieren af met peper, zout en nootmuskaat.
Verwarm de ringen eventjes in de oven en vul ze dan met een deel van het eiermengsel.
Ontvorm op warme borden en schik de rest van de garnituur rondom.