Verdeel de tortellini over de borden en schenk er dan de botersaus over heen. Bestrooi met platte peterselie.
Geef er een glas Berbera bij te drinken.
Recept
« Terug naar recepten
Tortellini met gelookte salie-boter
PT20M
Tortellini met gelookte salie-boter
Verdeel de tortellini over de borden en schenk er dan de botersaus over heen. Bestrooi met platte peterselie.
Geef er een glas Berbera bij te drinken.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennissen
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini met gelookte salie-boter te bereiden
1).Doe de tortellini uit de diepvries in de pan met kokend water en laat de pasta in ongeveer 12 minuten gaar koken.
2).Giet de tortellini af en houd ze warm.
3).Laat de roomboter bruinen in een pannetje en doe er dan de knoflook bij.
4).Na zo'n 3-4 minuten onder regelmatig roeren de gedroogde salie toevoegen en blijven roeren. Na een minuut of 8 het zout en de peper toevoegen.
2).Giet de tortellini af en houd ze warm.
3).Laat de roomboter bruinen in een pannetje en doe er dan de knoflook bij.
4).Na zo'n 3-4 minuten onder regelmatig roeren de gedroogde salie toevoegen en blijven roeren. Na een minuut of 8 het zout en de peper toevoegen.