Recept
« Terug naar recepten
Tortellini met roomsaus
PT30M
Tortellini met roomsaus
Een heerlijk tortellini met roomsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini met roomsaus te bereiden
Kook de tortellini in ruim water met zout en een beetje olijfolie in 15 min.gaar.Schil en snipper in die tijd de uien en bak ze in de olie glazig en knijp de knoflook erboven uit.Voeg tijm,rozemarijn,peterselie,peper,zout,koffieroom en de wijn toe en breng de saus al roerend aan de kook.Giet de tortellini af en laat deze goed uitlekken.Schep de tortellini door de saus,warm alles nog eens goed door en serveer,bestrooid met niet te weinig parmezaans kaas.
Lekker met een gesmoorde plak ham of een gebakken varkenssnitsel en een frisse salade.
Lekker met een gesmoorde plak ham of een gebakken varkenssnitsel en een frisse salade.
Michael zegt: