KookJij

Tortilla met champignons

Een heerlijk tortilla met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortilla met champignons te bereiden

1. Snij de uitjes in ringen, de aardappelen en de champignons in plakjes. Snipper de rucola. Snipper de marjolein en de peterselie.
2. Stoof de uitjes en champignons 2 minuten in 2 eetlepels olie, in een pan met antiaanbaklaag. Kruid met peper en zout. Zet apart.
3. Klop de eieren op met de kruiden, de sojaroom, peper en zout en vermeng met de champignons. Bak de aardappelen 5 tot 7 minuten in 2 eetlepels olie. Schep de helft ervan uit de pan. Voeg bij de rest de helft van de eiermix en dek af. Laat 5 minuten zachtjes stollen.
4. Strooi er dan de helft van de kaas over en wat rucola. Laat nog 5 minuten afgedekt stollen, tot de kaas gesmolten is.
5. Laat de tortilla uit d pan op een voorverwarmd bord glijden en hou warm.
6. Bak op dezelfde manier een tweede tortilla. Serveer ze warm of koud.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst