Recept
« Terug naar recepten
Tortilla met kabeljauw
PT45M
Tortilla met kabeljauw
Een heerlijk tortilla met kabeljauw recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortilla met kabeljauw te bereiden
1. Maak de paprika's schoon en snij ze in blokjes. Snipper een teentje knoflook. Stoof de paprika's in wat olijfolie in een pan met antiaanbaklaag, samen met de knoflook en de gehakte peterselie.
2. Bak de kabeljauw krokant in een andere pan, met de overige olijfolie.
3. Klop de eieren luchtig en kruid ze met peper en zout.
4. Trek de vis zachtjes uiteen en verdeel de stukken gelijkmatig over de pan met de paprika's. Schenk er voorzichtig de losgeklopte eieren over en bak op een zacht vuurtje tot alles stolt.
5. Serveer met stokbrood.
2. Bak de kabeljauw krokant in een andere pan, met de overige olijfolie.
3. Klop de eieren luchtig en kruid ze met peper en zout.
4. Trek de vis zachtjes uiteen en verdeel de stukken gelijkmatig over de pan met de paprika's. Schenk er voorzichtig de losgeklopte eieren over en bak op een zacht vuurtje tot alles stolt.
5. Serveer met stokbrood.